Werf een winkelier en verdien €120 aan geldGROENwas-bonnen

logo geldGROENwassenDe actie geldGROENwassen bij natuurslagerij Keijzer was een groot succes: samen met hun klanten spaarden de natuurslagers voor zonnepanelen. In ruil hiervoor kregen klanten waardebonnen met een bonus. De slagerij heeft de zonnepanelen al geïnstalleerd. Coöperatie Wageningen op Zon kan met een bijdrage van de gemeente meer Wageningse winkeliers die met klanten willen sparen voor zonnepanelen, LED of isolatie ondersteunen met geldGROENwassen.
Klanten die hun favoriete winkelier in december of januari enthousiast maken voor deelname aan geldGROENwassen krijgen waardebonnen ter waarde van €120 kado!  Wees er snel bij!

Coöperatie Wageningen op Zon stimuleert de toepassing van zonne-energie in Wageningen. Naast de realisatie van een zonnecentrale voor burgers bij het Marin ondersteunt de coöperatie ook Wageningse ondernemers die interesse hebben in energiebesparende maatregelen als LED verlichting, de opwekking van zonne-energie (op hun eigen dak of op het dak van MARIN via Wageningen op Zon). Dat gebeurt samen met het landelijke geldGROENwassen initiatief en de gemeente Wageningen.

Klanten kunnen via geldGROENwassen winst maken én hun favoriete ondernemer helpen om te investeren in duurzame maatregelen. De ondernemer profiteert van een lagere energierekening en ziet de klant regelmatig in zijn winkel verschijnen. De klant wordt beloond  in de vorm van extra boodschappen.

Natuurslagerij Keijzer & van Santen was met groot succes de eerste deelnemer in Wageningen. De klanten kochten in de slagerij 6 waardebonnen voor de prijs van 5. Ze betaalden €100,- maar kregen hier €120,- aan waardebonnen voor terug! Deze waardebonnen kunnen in 6 kwartalen bij de slagerij ingewisseld worden. De slagerij heeft het geld geïnvesteerd in een zonne-energiesysteem op het dak van de slagerij. Zo is het geld GROEN gewassen! Binnen enkele dagen waren alle waardebonnen verkocht en was het kapitaal bij elkaar voor de zonnepanelen. De zonnepanelen die de slagerij duurzamer maken en de kosten helpen verlagen zijn inmiddels geïnstalleerd.

De gemeente Wageningen ondersteunt de eerstvolgende 10 ondernemers die mee doen aan geldGROENwassen met een bijdrage voor drukwerk (de waardebonnen en promotiemateriaal), begeleiding en als dat gewenst is een energiequickscan.

En klanten die hun favoriete winkelier of ondernemer voor eind januari 2015 enthousiast maken voor deelname aan geldGROENwassen krijgen een waardebonnenset van €120 kado!  Wees er snel bij!

Voorwaarden voor deelname:

  • Informatie over geldGROENwassen vindt u op www.geldgroenwassen.nu
  • Bespreek de deelname aan geldGROENwassen met uw winkelier
  • De enthousiaste winkelier tekent de Intentieverklaring Geld Groen Wassen (met uw naam erop)
  • U stuurt de intentieverklaring met uw contactgegevens op aan Wageningen op Zon
  • Bij definitieve deelname van de winkelier ontvangt u van Wageningen op Zon een set waardebonnen ter waarde van €120 voor deze winkel.
  • Let op: een winkelier/ondernemer kan maar 1 maal (via 1 klant) zijn intentie uitspreken om deel te nemen aan geldGROENwassen.

Heeft u nog vragen neem dan per email contact op met Frank Zegers van Wageningen op Zon:
info@wageningenopzon.nl